| av Øyvind Thue | Ingen kommentarer

Nettavisen.no – Halvparten av tipsen til servitør Magnus forsvinner

Artikkelen fra Nettavisen i dag, forteller nok en gang ser vi hvordan det sørgelige skatteregimet til Siv Jensen skaper splid mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

Les hele saken hos nettavisen her.

SERVICE TIL FOLKET KOMMENTERER:

Artikkelen er nok et eksempel på den sørgelige situasjonen regjeringen har satt partene i arbeidslivet i. Fellesforbundet varsler sak og NHO står på sitt.

Uten dialog mellom partene kommer vi ikke til enighet her. Det er mange som lider, både ansatte og arbeidsgivere.

Lengre ned i artikkelen kan vi lese en epost til Nettavisen.Økonomi hvor finansminister Siv Jensen kommer med svar til hotell- og restaurantbransjen:

– Som jeg skrev i svaret til stortingsrepresentant Sigbjørn Gjeldsvik, mener jeg at denne typen spørsmål best løses mellom partene i arbeidslivet, innenfor de reglene som allerede ligger der. Vi som politikere bør være varsomme med å gå inn og regulere dette, skriver Jensen.

Igjen mener Siv Jensen at partene i arbeidslivet skal godta en situasjon hvor ALLE taper og hvor regjeringen fraskriver seg ansvaret for en elendig utført jobb?

Vi lurer på i hvilke andre bransjer Siv Jensen & co mener at en slik inntektsnedgang er akseptabel? Og hvor det er greit å tvinge arbeidsgiverne til å være bøddelen.

Vår mening er tydelig: Ta oppvasken sjæl Siv!

Er du enig med oss, så bli med og støtt vår sak. Helt uten forpliktelser, bare god service!

Er du fagorganisert?
Ønsker du å delta på aktiviteter?

Legg igjen en kommentar